Boğazkale İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : (0364) 452 22 51
Belgegeçer : (0364) 452 22 51
WEB https://bogazkaleimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇARŞI MAH. HİTİT CAD. BOĞAZKALE ORTAOKULU BLOK NO: 11 İÇ KAPI NO: 1 BOĞAZKALE / ÇORUM
VİZYON : İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.
MİSYON : Boğazkale İmam Hatip Orta Okulu´nun misyonu, Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 8.50 - 15.10